Διαγωνισμός η Μούσα

Ευκαιρία για κάθε μουσικό
να προβληθεί και να διακριθεί

Στόχος του διαγωνισμού η Μούσα εξαρχής ήταν να δωθεί η ευκαιρία σε κάθε νεαρό καλλιτέχνη κλασσικής μουσικής, να προβληθεί και να διακριθεί. Με τον Muse online προσφέρουμε ένα νέο και άνετο μέσο στους νεαρούς μουσικούς ώστε να επωφελούνται από τον διαγωνισμό, χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες και τα έξοδα μετακίνησης ή τα σχολικά προγράμματα δεν αποτελούν πια αιτία παράκαμψης μιας πολύτιμης εμπειρίας.

Χάρις στο διαδίκτυο παρέχουμε την ατμόσφαιρα ενός διεθνή διαγωνισμού, εξαιρετικά βραβεία καθώς και διπλώματα σ έναν ευρύτερο και διεθνή κύκλο εμπνευσμένων μουσικών. Με την μαγνητοσκόπηση ενός σύντομου προγράμματος της επιλογής σας, μπορείτε τώρα να παρουσιάσετε το ταλέντο και τις δεξιότητές σας ακόμα και από το σπίτι!

Η αξία της εμπειρίας

Ως μουσικοί και οι ίδιοι, αντιλαμβανόμαστε την αξία της σκηνικής εμπειρίας και ερμνηνείας μπροστά στο κοινό και παρέχουμε ευκαιρίες ζωντανών συναυλιών για τους νικητές του διαγωνισμού σε αξιομνημόνευτους χώρους τέχνης όπως το Μουσείο της Ακρόπολης, το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο αλλά και σε διεθνή φεστιβάλ όπως το Φεστιβάλ Μεγάρου Γκύζη στη Σαντορίνη.

Για όλους τους κλασικούς μουσικούς

Ανοικτός στους καλλιτέχνες κλασικής μουσικής, ο Διεθνής Μουσικός Διαγωνισμός η Μούσα είναι ένα ετήσιο γεγονός για μουσικούς όλων των εθνικοτήτων και ηλικιών, συμπεριλαμβανομένης και μιας ξεχωριστής κατηγορίας για ερασιτέχνες.

Hellenic Ministry of Culture

με την υποστήριξη του Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού

Scroll to top